А чи пасує вам ваша зачіска?

Читати цю новину російською мовою
А чи пасує вам ваша зачіска?
Якщо ви вирішили змінити свій зовнішній вигляд , найкраще почати із зачіски . Найперше, на що потрібно звернути увагу - це форма вашого обличчя . Давайте розглянемо , яка зачіска буде вам пасувати.

Якщо ви вирішили змінити свій зовнішній вигляд , найкраще почати із зачіски . Найперше, на що потрібно звернути увагу – це форма вашого обличчя . Давайте розглянемо , яка зачіска буде вам пасувати.

Ідеальною вважається овальна форма лиця,йому підходить будь-яка зачіска,тому всі інші форми стараються наблизити до овального обличчя.

Зачіски для круглого лиця.

Мета для цього типу – візуально подовжити обличчя . Найкраще пасуватиме асиметрична зачіска .А саме : косий чубчик , волосся зачесане на бік,косий проділ, в поєднанні з високими пишними зачісками.

Не лід гладко причісувати волосся,робити прямий проділ,оскільки це ще більше зробить лице круглим.

Зачіски для квадратного лиця.

Завдання – оптично звузити і подовжити обличчя.
Квадратний тип лиця схожий до попереднього .Тому асиметричні стрижки і зачіски ідеально вам підійдуть . Пасуватимуть хвилясте волосся ,косий проділ .Лоб має бути прикритим профілірованим волоссям.

А від симетричних зачісок слід відмовитись .Не варто робити густий чубчик і зачісувати волосся від лиця.

Зачіски для трикутного лиця.

Для того , щоб приховати широкі вилиці і вузьке підборіддя слід звернути увагу на зачіски з довгим, прямим, або косим чубчиком із завивкою на маківці.
Слід уникати коротких чубчиків ,не зачісуйте гладко бокові прядки назад.

Зачіски для прямокутного лиця.

Приховати подовженість обличчя допоможе густий прямий чубчик до брів .А також зачіски,які прикривають вуха обрамляючи обличчя завивкою. Відмовтися від випрямлення волосся та зачісок з вертикальними лініями.
Тепер ви знаєте,яка зачіска вам пасуватиме?Тоді вперед , назустріч змінам. Не бійтесь експериментувати!

Источник: Власти.нет

  • 278
  • 02.05.2015 14:04

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода