Як повідомило Укрінформ: В.Кредісов буде захищати свої права у Верховному Суді України

Читати цю новину російською мовою
Як повідомило Укрінформ: В.Кредісов буде захищати свої права у Верховному Суді України
Шахрайські схеми з подвійним перепродажем квартир у ЖК «Коцюбинський»стануть предметом розгляду Верховного Суду України, - заявив Вячеслав Кредісов.

27 травня 2014 року, у Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ відбулося судове засідання по цивільній справі 6-7811св15, iнформує Укрінформ.

За рішенням суду, право власності на квартиру №152, що знаходиться у будинку №26 у ЖК «Коцюбинський», визнано за громадянином України Богатіковим О.В.

«Рішення на користь Богатікова відбулося під тиском,-вважає юрист В. Кредісова– Хочу зазначити, що ми діємо виключно у правовому і законному полі та будемо оскаржувати це рішення. Наразі ми вже готуємо позов до Верховного Суду. Тому сподіваємося, вже у вищій інстанції справедливе рішення буде прийнято без впливу будь-яких зовнішніх факторів».

«В інформаційному полі штучно сформували думку про те, що я хочу виселити з квартир простих мешканців. Це повна нісенітниця, оскільки ніхто нікого не збирається виселяти. Треба тільки прозорим і справедливим рішенням суду визнати, що первинним набувачем житла є інші люди. Тим, хто був так само ошуканий забудовником, також за рішенням суду слід надати відповідне критеріям якісне житло. Впевнені, Верховний суд прийме справедливе рішення», – коментує Вячеслав Кредісов.

За словами юристів, є всі підстави стверджувати, що Богатиков О.В. жодним чином не міг набути майнових прав на спірну квартиру, тому що пан Кредісов В.А, маючи первинні майнові права, не відступав громадянину Богатікову О.В. або будь-яким третім особам свої права щодо об’єкту інвестування – квартири №152, що знаходиться у будинку №26, корпус 1, секція 2 по вул. Пономарьова в смт. Коцюбинське Київської області. Це дає право стверджувати, що існують всі підстави для задоволення скарги Кредісова до Верховного суду.

Нагадаємо, законний власник ВячеславКредісов  неодноразово робив заяви щодо ситуації навколо ЖК «Коцюбинський» . Зокрема,  квартири, що є  власністю і підприємця, були перепродані шахраями, також,  і Олександру Богатікову Сам Кредісов вважає, що громадяни, які судяться з ним за квартири,придбані ним за власні кошти ще у 2008 році, такі ж ошукані інвестори як і він сам.

Источник: Власти.нет

  • 186
  • 29.05.2015 11:03

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода