На Закарпатській митниці почалася кадрова чистка

Читати цю новину російською мовою
На Закарпатській митниці почалася кадрова чистка
Як стало відомо з джерел в прокуратурі, напередодні, у результаті спільної операції СБУ та ГПУ на Закарпатській митниці, було затримано двохінспекторів ПП Ужгород та одного прикордонника.

Корупціонерів впіймали на гарячому. У них вилучили хабар у розмірі 90000 гривень. Усі троє діяли у змові. Наразі, вони затримані, триваєслідство.

Як розповів у телефонному коментарі в.о. начальника Закарпатської митниці Роман Крутяк – це тільки перше затримання у масштабній кампанії з очистки Чопської митниці від корупції.

“Я хочу подякувати правоохоронцям за злагоджені та ефективні дії, а також підкреслити мою особисту готовність всіляко сприяти у їхній роботі. Це тільки початок масштабної чистки. Найближчим часом, я проінформую громадськість про вжиті митницею заходи, спрямовані на викорінення такого ганебного явища, як корупція. У результативності цих заходів зможе переконатися кожен”, – наголосив Крутяк.

За його словами на Закарпатській митниці і досі діють старі протизаконні схеми, а боротьба з ними наражається на серйозну протидію. Новопризначеному керівнику та його родині неодноразово погрожували, у тому числі й фізичною розправою.

“Ми щодня наражаємося на дуже серйозну протидію. Люди котрі звикли вважати митницю своєю дійною коровою не гребують жодними засобама. Проти мене особисто розгорнули насштабну інформацийну війну, постійно лунають погрози мені та моїм рідним. Я вже говорив і повторю ще раз – поблажок не буде нікому, у мене немає “своїх людей” на  митниці, часи “кумівства та смотрящих” минулися. Є Закон, і він одинаковий для всіх” – сказав екс-волонтер.

Нагадаємо, 18 червня виконуючим обов’язки Керівника Закарпатської митниці призначено 32 річного волонтера, автора проекту “Народжені в сорочці” Романа Крутяка. Відповідний наказ підписав голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров.

Источник: Власти.нет

  • 457
  • 09.07.2015 08:59

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода