У Києві проводяться благодійні спортивно-розважальні змагання Kids For Peace серед шкільних команд

Читати цю новину російською мовою
У Києві проводяться благодійні спортивно-розважальні змагання Kids For Peace серед шкільних команд
В Києві з листопада по грудень на вихідних проходять благодійні спортивно-розважальні змагання серед шкільних команд за програмою «Kids For Peace» (Діти заради Миру).

Ця видовищна спортивно‐розважальна програма спеціально розроблена з використанням сучасних методик та технологій для пропагування здорового способу життя серед учнів молодшої школи, віком 7‐10 років.

Змагання вже відбулися для шкіл Шевченківського, Печерського і Дніпровського районів. Переможцями стали: школа №106 (Шевченківський район), Ліцей «Лідер» (Печерський район) і школа №141 ( Дніпровський район), які вийшли у фінал.

Графік майбутніх змагань:

район дата події час
Оболонський 05 грудня 11:00
Подільський 05 грудня 14:00
Святошинський 06 грудня 11:00
Солом’янський 06 грудня 14:00
Деснянський 12 грудня 11:00
Дарницький 12 грудня 14:00
Голосіївський 19 грудня 11:00
Фінал 19 грудня 14:00

З метою залучення широкої глядацької аудиторії та пропагування спортивного розвитку дітей місцем проведення змагань обрано торгово-розважальний центр Dream Town-1, за адресою: м. Київ, Оболонський проспект 1б, вхід Атріум «Греція» 4а, 4б, 3-тій поверх, спортивний майданчик знаходиться біля льодового катка та автодрома.

Проект є соціальним та реалізується Благодійним Фондом «Спорт заради Миру» у співпраці з Міністерством молоді та спорту України, Міністерством Освіти України, Національним Олімпійським Комітетом України та Федерацією легкої атлетики України.

Всі учасники отримують спеціальні заохочувальні призи від спонсорів: компанії «Amway», ІДС «Боржомі» («Моршинська»), Компанії «Сократ», «Умная Бумага» та інших. Організаційну частину забезпечує компанія «RV Group».

Довідково:
“Спорт заради Миру” (SportForPeace) – благодійна організація, що провадить свою діяльність у сфері популяризації масових видів спорту та пропагування здорового способу життя як універсального інструменту у досягненні миру, терпимості та взаєморозуміння у суспільстві, вихованні патріотично-свідомої здорової нації та інтеграції України в світове співтовариство. Серед основних проектів організації є: Run for Peace, Kids for Peace, Color Run тощо.

Источник: Власти.нет

  • 359
  • 25.11.2015 16:49

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода