Юрист, якого вигнали з «регіонів», проліз в адвокатуру

Читати цю новину російською мовою
Юрист, якого вигнали з «регіонів», проліз в адвокатуру
Одну з провідних організацій адвокатів ВГО «Асоціація адвокатів України» віднедавна очолює Олег Рачук, який свого часу був помічником народного депутат від Партії регіонів.

Олег Рачук , сьогодні є президентом Асоціації адвокатів України , але його минулі зв’язки можуть суттєво вплинути на імідж адвокатури .

Свого часу О.Рачук був помічником народного депутата кількох скликань, регіонала Бориса Дейча, а фактично особистим юристом нардепа і виконував всі його доручення, але звідти його гучно звільнили.

Сьогодні О.Рачук очолює одну з найбільших та найвпливовіших адвокатських організацій в Україні, яка покликана підтримувати своїх членів та надавати їм захист у разі потреби, однак репутація цієї Асоціації опинилась під загрозою через репутацію її керівника.

Тут слід нагадати, що Борис Дейч свого часу відкрито виступав за анексію Криму Російською Федерацією та голосував за «диктаторські закони 16 січня». Громадськість навіть зверталася до Президента України з вимогою позбавити Бориса Дейча звання Героя України і ордена Держави в числі осіб, які свідомо стали на бік держави-агресора, підтримали сепаратистські та окупаційні режими.

Сам О.Рачук відомий у адвокатському середовищі, як людина, яка вважає себе спеціалістом мало у не всіх галях права – він працював у «Центренерго», виступав у якості спеціаліста у галузі медичного права, консультував народного депутата, входить до ГО «Асоціація податкових радників», консультує у сфері прибуткового права.

Однак зважаючи на широку спеціалізацію логічно виникає питання про якість адвокатських послуг.

Источник: Власти.нет

  • 832
  • 03.06.2016 12:31

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода