Ремонт гідротрансформатора АКПП- швидко, якісно, з гарантією

Читати цю новину російською мовою
Ремонт гідротрансформатора АКПП- швидко, якісно, з гарантією
Відновлення та ремонт гідротрансформатора АКПП необхідно виконувати своєчасно.

Ремонт гідротрансформатора АКПП- швидко, якісно, ​​з гарантією

Відновлення та ремонт гідротрансформатора АКПП необхідно виконувати своєчасно. Цей вузол забезпечує плавний рух автомобіля, згладжує ударні навантаження, діє як зчеплення. При включенні передачі гідротрансформатор бере на себе частину крутного моменту, забезпечуючи м’який перехід на знижену або підвищену ступінь. Якщо його вчасно не відремонтувати про безпеку їзди можна буде забути.

Особливості ремонту АКПП

В сервісі діагностика і ремонт гідротрансформатора АКПП здійснюється на найсучаснішому обладнанні. Всі роботи довіряються тільки досвідченим майстрам. Вони проведуть комп’ютерну, гідравлічну діагностику роботи цього вузла при русі машини. Повноцінна діагностика дає можливість виявити найменший механічний знос, будь-яку несправність електричного обладнання, гідравлічного.

Гидротрансформатор має міцний герметичний корпус. Щоб розібрати його в сервісі використовуються спеціальні дорогі верстати. Тільки подібне обладнання дає можливість робити точний розріз корпусу не залежно від складності конструкції, виробника даного вузла. Компанія закупила мийні агрегати, в яких деталі і вузли відмиваються до блиску. Високоякісне зварювальне обладнання в руках кваліфікованих майстрів дозволяє відновлювати корпусу забезпечуючи їх повну герметичність, без порушення геометричних розмірів.

Виконувати ремонт гідротрансформатора АКПП необхідно якщо водій відчуває, що з’явилися ривки при перемиканні передач, додаткова вібрація. Така поведінка автомобіля свідчить про поломку деталей даного вузла. Виконати його відновлення в кустарних умовах не вийде з багатьох причин.

Замовити ремонт гідротрансформатора або гідроблоку АКПП власники транспортних засобів можуть в найбільш зручне для них час на сайті компанії «Український Центр Трансмісій», або за телефонами (067) 842-24-24; (050) 711-42-42. Професійний рівень обслуговуючого персоналу компанії Український Центр Трансмісій постійно зростає, що дозволяє гарантувати працездатність відновленої АКПП не менше півроку. Час очікування виконання послуг зведено в сервісі до мінімуму. На встановлені комплектуючі та виконані роботи надається тривала гарантія. Замовляти ремонт гідротрансформатора АКПП в компанії дуже вигідно, водії отримають сервіс найвищого рівня.

Источник: Власти.нет

  • 65
  • 06.06.2017 17:50

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода