Одіозний забудовник Кулагін та його «громадський адвокат» Семидідько вчергове «пробили дно». Конфлікт навколо ЖК «Чайка» набирає нових обертів

Читати цю новину російською мовою
Одіозний забудовник Кулагін та його «громадський адвокат» Семидідько вчергове «пробили дно». Конфлікт навколо ЖК «Чайка» набирає нових обертів
Конфлікт між мешканцями елітного житлового комплексу «Чайка» та місцевим «царьком» Олексієм Кулагіним не вщухає. Одіозний забудовник ігнорує численні звернення власників житла і судові рішення

Конфлікт між мешканцями елітного житлового комплексу «Чайка» та місцевим «царьком» Олексієм Кулагіним не вщухає. Одіозний забудовник ігнорує численні звернення власників житла і судові рішення, відмовляється обговорювати договори з представниками будинків та продовжує виставляти платіжки за тепло від ЖЕКу, який не є постачальником теплової енергії, втричі більше стягує платню за паркомісця.

Прагнучи зберегти протиправну монополію власної керуючої компанії, пан Кулагін застосовує брудні методи – від фізичних погроз «порішати» всіх у сільраді до бандитського залякування і навіть побиття опонентів, прицьому хизується фотографіями з Аваковим та вголос прикривається своїм близьким знайомством с Парцхаладзе .

Свого часу виходець з клану «донецьких» бізнесмен Кулагін вдався до рейдерського захоплення земельної ділянки підприємства «Агро». На цій площадці він побудував за допомогою підконтрольної йому фірми ТОВ «Омокс» житло. Але за законом там житла бути не може.

Маніпулятор Кулагін продавши ці квадратні метри, фактично поставив покупців у напівлегальне положення.

На будівництві об’єктів соціальної інфраструктури кримінальний девелопер «зекономив», а обуреним власникам запропонував рити собі каналізацію власноруч.о

Згодом мешканці ЖК стикнулися з активним тиском проти створення ними ОСББ та погрозами з боку пана Кулагіна, адже знахабнілий забудовник відчуває себе середньовічним феодалом, маючи власну непрозору керуючу компанію, яка є монополістом на території житлового комплексу та кешиньковий відділок поліції .

Обурені жителі «Чайки» висунули ультиматум забудовнику, нагадавши знахабнілому царьку, що саме вони є його роботодавцями та їх думку та права треба поважати .

«Хочемо Вам нагадати, що з того моменту, як ми купили у Вас квартири, ми солідарно передали Вам, практично готівкою, більше 300 млн. доларів США. Нам дуже прикро Вас розчаровувати і ламати Вашу картину всесвіту, але ми – мешканці ЖК Чайка – є власниками того, що купили», – зазначено у відкритому листі громади.

Девелопер, що знаходиться на грані банкрутства, якого підозрюють у шахрайстві, не гребує залучати до своєї підтримки «тітушок» та інших спеціфічно відомих особистостей, як то скандально відомого Андрія Семидідька.

Достеменно не відомо, які брудні справи пов’язують забудовника з головою Антирейдерського союзу підприємців Семидідьком, однак останній роками відстоює інтереси пана Кулагіна і навіть проводив мітинги на його підтримку за участі групи бритоголових молодиків спортивної статури з застосуванням спецзасобів.

Здавалося, в цій історії вже нічого не може здивувати, але кілька днів тому одіозний девелопер та його «громадський адвокат» вчергове «пробили дно»: 10 листопада група кремезних чоловіків, назвавшись представниками керуючої компанії, вдерлися до салону краси на території ЖК «Чайка» та відлупцювали жінок, пошкодили майно .

Удар в обличчя власниці салону Ганні Пацері та погрози її вагітній співробітниці збурилилокальні пабліки.

В одному з нападників журналісти впізнали Сергія Носенка, котрий раніше вже був активним учасником інших силових акцій на підтримку Кулагіна, що проводилися за підписом Андрія Семидідька.

За фактом нападу постраждала написала заяву до поліції, а місцева громада вимагає слідства та притягнення до відповідальності як виконавців, так і замовників нападу на беззахістних жінок.

Источник: vybir.media

  • 278
  • 14.11.2018 18:06

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода