Радіо Свобода: Воєнний стан – «узурпація влади» чи «гідна відповідь агресору»?

Читати цю новину російською мовою
Радіо Свобода: Воєнний стан –  «узурпація влади» чи «гідна відповідь агресору»?
В статті, в тому числі, йдеться про те, що «є і ті, хто вкрай критично сприйняв потенційну можливість введення воєнного стану в країні. Зокрема, вважають, що він потрібен нинішній владі виключно для скасування прийдешніх виборів».

В статті, в тому числі, йдеться про те, що «є і ті, хто вкрай критично сприйняв потенційну можливість введення воєнного стану в країні. Зокрема, вважають, що він потрібен нинішній владі виключно для скасування прийд ешніх виборів».

На сторінках сайту «Радіо Свобода» Софія Середа збирала думки щодо ймовірного воєнного стану. В статті, в тому числі, йдеться про те, що «є і ті, хто вкрай критично сприйняв потенційну можливість введення воєнного стану в країні. Зокрема, вважають, що він потрібен нинішній владі виключно для скасування прийдешніх виборів».

Крім того, «частина ж тим часом обурюється тим, що загалом за чотири роки збройного конфлікту з Росією було чимало приводів для введення воєнного стану, але чомусь тоді керівництво країни його не вводило».

В свою чергу, народний депутат Олександр Шевченко написав на своїй сторінці у Фейсбук, що ще тиждень тому попереджав, що Порошенко «готує провокації в Азовському морі задля введення військового стану та відміни виборів Президента».

Шевченко стверджує, що Порошенко свідомо ризикував життям наших моряків для втілення свого плану: «Знаючи про неадекватність дій російського агресора, використовуючи та ризикуючи життям наших моряків, Порошенко втілив в життя давно розроблений план по провокації та ескалації військового конфлікту напередодні виборів! Замість того, щоб берегти і боротися за життя кожного українського воїна, замість того, щоб всіма способами упереджувати смерті та конфлікти на фронті, замість того, щоб кожною своєю дією і кожним своїм вчинком робити Україну все більш фінансово, економічно і політично сильнішою і незалежною, замість того щоб поновити довіру і любов українців один до одного, наш Президент вибрав інший шлях!

За чотири роки свого ганебного правління він так і не спромігся стати лідером та гордістю нації, а залишився банальним баригою, корупціонером і клептоманом!
Він так і не спромігся стати патріотом своєї держави, залишившись цинічним брехуном і колаборантом! Пан Порошенко далеко не дурень, він цинічний і підступний ворог України і українського народу!»

Тим часом, Європейська правда написала про те, що «у парламенті Британії закликали розслідувати зв’язки Порошенка з Медведчуком».
(https://bit.ly/2QsNYSa)

Як ви вважаєте, Порошенко таким чином просто хоче ще залишитися при владі чи це співпадіння, що ця ситуація виникла напередодні виборів? Чому за 2 тижні до цього уряд заздалегідь прийняв постанову «Про порядок евакуації людей під час воєнного стану»?

Вважаєте, що це теж співпадіння? Як ви думаєте, навіщо потрібно було направляти туди кораблі та міняти їх базування? Запитань дуже багато…

Источник: radiosvoboda.org

  • 87887
  • 26.11.2018 15:23

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода