Спецназівці ГУР знищили велику ДРГ російських морпіхів під Харковом. Відео

Читати цю новину російською мовою
Спецназівці ГУР знищили велику ДРГ російських морпіхів під Харковом. Відео

Бійці ГУР знайшли і знищили велику ДРГ

Розвідувальна група Головного управління розвідки «Кедр» провела спецоперацію в селі Дементіївка Дергачівського району Харківської області, в ході якої виявлено великий підрозділ окупантів, що розміщувався у зруйнованих будівлях.

Про це розповіли в ГУР Міноборони.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

В результаті вогневого ураження 36 окупантів було знищено. Багато окупантів отримали поранення різного ступеню тяжкості.

Пізніше «Кедр» разом з підрозділами місцевого ТРО і Національної гвардії провів низку боєзіткнень та змусив ворога відійти з позицій, попри значну чисельну перевагу противника.

В результаті операції були здобуті численні трофеї та взято в полон пораненого командира взводу ворожої ДРГ. Ним виявився уродженець Запорізької області 1989 року народження, Станіслав Трутнєв. Це військовослужбовець 140 загону спеціального призначення боротьби з підводними диверсійними силами та засобами Північного флоту ВМФ РФ (в/ч 69068, Відяєво, Мурманської області). Три роки тому був відряджений в угруповання збройних сил РФ в Сирії.

Безпосередньо на полі бою йому було надано первинну медичну допомогу, наразі він перебуває в одному з українських медичних закладів.

  • 159
  • 18.07.2022 16:34

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода