Загони башкирського та самарського СОБР під Балаклією оточено або знищено

Читати цю новину російською мовою
Загони башкирського та самарського СОБР під Балаклією оточено або знищено
Бійців самарського та башкирського спеціальних загонів швидкого реагування (СОБР) взято в котел або знищено під Балаклією Ізюмського району України.

Про це повідомляють користувачі соцмереж, зокрема пропагандистські Z-канали.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

Першими про те, що у відбитті контрнаступу бере участь СОБР, написали «Известия».

6 вересня о 22:02 видання опублікувало повідомлення з посиланням на джерело про те, що підрозділи 2-го корпусу «Народної міліції ЛНР» за підтримки бійців СОБР та ОМОН успішно зупинили контрнаступ ЗСУ у напрямку Балаклії.

Після цього в Z-каналах Telegram почали з’являтися повідомлення про плачевне становище СОБР.

«Під Балаклією (у напрямку Харкова) в оточення потрапив Самарський СОБР. І шанси у них — м’яко кажучи так собі, пише Romanov Лайт о 22:06.

Канал «Росіч | Rosich» о 22:13 написав, що бійці самарського СОБР перебувають в оточенні та перестали виходити на зв’язок. Його наступне повідомлення про СОБР під Балаклією закінчується словами «Самара! Башкирія! Моліться за них».

Військовий «ЛНР» Владлен Татарський о 09:27 6 вересня написав: «Самарський СОБР та ще з якоїсь області СОБР». Це був коментар до поста з іншого Z-каналу, «ZАПИСКИ VЕТЕРАНА». У ньому говорилося, що два зведені загони Росгвардії вже більше доби борються у повному оточенні під Волоховим Яром (Чугуївський район Харківської області).

О 09:33 Татарський написав, що другий СОБР – башкирський.

О 22:10 Telegram-канал «Рубіж» опублікував наступний допис: «СОБР Башкирії теж. Вони битимуться до останнього. Вони попрощалися». Однак пізніше його було видалено.

О 09:48 «Росіч | Rosich» написав, що бійці СОБР тримають оборону і ведуть «загальновійськовий бій проти ворога», а самарський та башкирський СОБР «увійдуть до славної історії російського воєводства».

Зважаючи на те, що вищезгадані канали схильні значно перебільшувати успіхи і применшувати або замовчувати поразки, загонів СОБР більше немає.

Скоріш за все, це те, що залишилося бід російських загонів СОБР

Скоріш за все, це те, що залишилося бід російських загонів СОБР

  • 414
  • 07.09.2022 13:45

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода