На півдні українські захисники вдарили по ворожих комплексах ППО та складах

Читати цю новину російською мовою
На півдні українські захисники вдарили по ворожих комплексах ППО та складах

На півдні ЗСУ продовжують нищити ворога

На півдні ворог 4 рази атакував позиції ЗСУ армійською авіацією, у відповідь отримав 11 ударів по системах протиповітряної оборони і районах зосередження ворожих сил та техніки.

Про це повідомили в Оперативному командуванны Південь.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

Ракетно-артилерійські підрозділи виконали 290 вогневих завдань. Встановлено, що ворог втратив 55 рашистів, 4 танки, зенітно-ракетний комплекс «Тор-М2», самохідну гаубицю «Акація», два міномети та 9 одиниць авто-бронетехніки.

Крім того, знищено два склади ворожих боєприпасів неподалік Снігурівки й Костромки. Решта втрат противника дорозвідуються.

Також в ОК Південь зазначили, що тривали обстріли населених пунктів, прилеглих до лінії розмежування, зокрема звільнених у Бериславському районі Херсонщини, а також тилових регіонів, від Дніпропетровщини до Одеської області.

Із застосуванням авіації з напрямку Чорного моря ворог спрямував по узбережжю Одещини ракету Х-31, яку випустив з літака Су-30. Силами протиповітряної оборони ракету знищено над морем.

По Нікопольському району по обіді ворог бив з реактивних систем залпового вогню та важкої артилерії по Червоногригорівській та Марганецькій громадах. Пошкоджено кілька господарчих споруд. Без людських втрат.

  • 99
  • 09.11.2022 06:52

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода