Те, що робить Жан Беленюк на виборах президента НОК, – це брудний піар, – Андрій Мельник

Читати цю новину російською мовою
Те, що робить Жан Беленюк на виборах президента НОК, – це брудний піар, – Андрій Мельник
Член Національного Олімпійського комітету, президент Федерації гандболу України Андрій Мельник назвав події, що відбуваються в українському спорті перед виборами нового президента НОК, нонсенсом.

Член Національного Олімпійського комітету, президент Федерації гандболу України Андрій Мельник назвав події, що відбуваються в українському спорті перед виборами нового президента НОК, нонсенсом.
«Виливаються бруд на опонента і замовчуються його досягнення в роботі. Ми чуємо публічно особисті образи. Я маю на увазі поведінку Жана Беленюка. Те, що він робить, це брудний піар спрямований проти конкурента. Можливо, так робиться в політиці, але в спортивній родині звикли змагатись і конкурувати за правилами. І нехай зараз боротьба йде не на килимі чи фехтувальній доріжці. Це нічого не змінює», – заявив Андрій Мельник.

Він навів приклад діючого президента Сергія Бубки, який Він за роки своєї роботи об’єднав спортивні організації України НОК в межах своїх можливостей надавав і надавав допомогу спортсменам та федераціям, популяризував спорт в Україні і гідно представляє нас у міжнародній олімпійській спільноті.

«Сергій Назарович був видатним спортсменом і став сильним менеджером. Федерація гандболу України дякує йому за його роботу в НОК та бажає успіху в реалізації усіх подальших планів. Хто б не став новим президентом НОК, він має не руйнувати те, що створене, а розвивати. На мій погляд є два реальні кандидати – олімпійські чемпіони Жан Беленюк та Вадим Гутцайт, який також є міністром молоді та спорту України. Вони знаходяться на різних позиціях. Жан – не так давно став депутатом, але все ще більше спортсмен, Вадим – також перемагав на Олімпійських іграх, але він пройшов довший шлях як організатор, тренував збірну України, керував Олімпійською базою “Конча-Заспа”, очолював спортивний департамент Києва, зараз очолює міністерство», – зазначив він.

Андрій Мельник наголосив, що нікому не приємно бачити як розпалюють скандал в українській олімпійській сім’ї і тим більш, коли йде війна.
«Жан говорить про дебати кандидатів. На мій погляд, зараз не та ситуація в країні і не та атмосфера, щоб влаштовувати шоу. Український спорт зараз має бути особливо згуртованим і сильним. Я сам спортсмен в минулому, очолюю Федерацію, спілкуюсь з іншими спортсменами і маю підстави сказати: весь цей бруд – тільки на шкоду нашому спорту. З нетерпінням чекаємо на вибори і нехай переможе той, хто готовий до цієї посади, хто зможе якісно керувати і об’єднати навколо себе олімпійський спорт України. У будь-якому разі усім кандидатом бажаю вдосконалюватись не тільки в плані професіональних, але й людських якостей. Цього має прагнути кожна людина. Говорити можна багато, але потрібні справи та їх результати», -заявив він.

Нагадаємо, керівника олімпійського руху України обиратимуть 17 листопада. На посаду претендують чотири кандидати: Вадим Гутцайт, Жан Беленюк, Ігор Малинський та Олена Білосюк. Сергій Бубка, який керує Національним Олімпійським комітетом з 2005року, балотуватись не буде.

Источник: ukranews.com

  • 276
  • 14.11.2022 15:30

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода