Не впливають на лінію фронту: російські воєнкори засумнівалися у доцільності ракетних обстрілів української інфраструктури

Читати цю новину російською мовою
Не впливають на лінію фронту: російські воєнкори засумнівалися у доцільності ракетних обстрілів української інфраструктури
Додаткові системи ППО, надані Заходом, спонукають російську провоєнну спільноту поставити під сумнів доцільність масового обстрілу української інфраструктури.

Про це розповіли в американському Інституті вивчення війни (ISW).

Декілька відомих російських військових блогерів зазначили, що «нарощування» західних систем ППО в Україні ускладнює здатність Росії завдавати ракетних ударів по українській енергетичній інфраструктурі.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

Один мілблогер навіть повторив західні оцінки про те, що нинішні російські ракетні удари мало вплинуть на лінію фронту, якщо тільки «росіяни не відмовляться від своєї дурості» і не завершать кампанію найближчим часом.

«Така паніка серед російських міліблогерів підкреслює вразливість російської ракетної кампанії, якщо Захід продовжить нарощувати можливості України в галузі протиповітряної та протиракетної оборони», – резюмували в ISW.

  • 127
  • 03.12.2022 08:40

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода