Путін виступить із посланням до Федеральних зборів у лютому: стало відомо, що він скаже

Читати цю новину російською мовою
Путін виступить із посланням до Федеральних зборів у лютому: стало відомо, що він скаже

Путін буде говорити про війну і турботу про росіян

Президент РФ Володимир Путін, який скасував своє щорічне послання Федеральним зборам наприкінці 2022 року, виступить перед депутатами імовірно в 20-х числах лютого.

Про це повідомили державні російські інформагентства ТАСС та РИА Новости з посиланням на власні джерела.

За інформацією Медузи з посиланням на джерела, близькі до Кремля, текст послання, як і раніше, у розробці, але деякі головні його тези вже відомі.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

“Війна буде рамкою для послання. Як для послання 2021 року такою рамкою був COVID-19”, — вважає одне із джерел, близьке до АП.

За твердженням співрозмовників видання, планується, що Путін у своєму виступі “приділить особливу увагу” державній підтримці учасників “спецоперації” та окупованим українським територіям — зокрема, він може розповісти про плани щодо їх “відновлення та розвитку”.

Також очікується, що Путін заявить про “згуртованість” росіян та їхню “беззастережну підтримку” війни.

У зовнішній політиці президент РФ вже традиційно розповість про “багатополярний світ”, “антиколоніальну політику” Росії та успішне протистояння західним санкціям.

Також у своєму посланні Путін, за словами джерел «Медузи», швидше за все, буде докладно розповідати про плановані «заходи соціальної підтримки» росіян.

Співрозмовники “Медузи” зазначили, що зміст послання (і дата виступу Путіна перед парламентом) може бути суттєво скоригований – якщо зміниться ситуація на фронті. Після захоплення Соледара та повільного просування у бік Бахмута у Кремлі вважають ситуацію сприятливою.

Як повідомляли Vlasti, президент Володимир Путін, який відмовився виступати з посланням Федеральним зборам минулого року, вирішив зробити це перед роковинами вторгнення в Україну.

  • 232
  • 02.02.2023 11:41

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода