Ніхто не вічний у кріслі: Резніков прокоментував інформацію про свою відставку

Читати цю новину російською мовою
Ніхто не вічний у кріслі: Резніков прокоментував інформацію про свою відставку

Резніков заявив про готовність допомогти своєму наступнику

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що подасть у відставку, якщо президент України Володимир Зеленський ухвалить таке рішення.

Як повідомило Укрінформ, відповідну заяву міністр зробив під час пресконференції в Києві.

«Жоден чиновник не вічний у кріслі. Жоден. Рішення, бути мені міністром оборони або не бути ухвалює одне людина – верховний головнокомандувач і президент України Володимир Зеленський, згідно з Конституцією. Він дає подання на призначення, а Верховна Рада призначає. Тому тільки за рішенням президента України, я ухвалюватиму ті чи інші рішення, а далі робитиму те, що мені запропонує глава держави», – сказав Резніков.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

Він пообіцяв, що й надалі  робитиме все задля української перемоги.

«Мій фах, щонайменше юриста, дає мені можливість думати оптимістично, що я точно знайду собі цікавий проєкт, який дозволить перемогти у цій війні, а ще потім покарати військово-політичне керівництво Російської Федерації», – зазначив міністр.

Також Резніков додав, що у разі звільнення підтримає наступника, та за потреби надасть йому поради і консультації, а також персонально представить міністрам оборони, з якими має особисту комунікацію «на рівні телефону, без протоколів, без усього».

  • 205
  • 05.02.2023 17:31

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода