СБУ “по гарячих слідах” затримала коригувальника останніх ракетних ударів по Харкову

Читати цю новину російською мовою
СБУ “по гарячих слідах” затримала коригувальника останніх ракетних ударів по Харкову

Співробітники СБУ затримали агента РФ під час виконання чергового завдання

Співробітники контррозвідки СБУ затримали російського агента, який причетний до ракетних обстрілів Харкова 5 лютого 2023 року, коли внаслідок ворожих “прильотів” загинули мирні мешканці та зруйновано цивільну інфраструктуру міста.

Про це повідомила пресслужба СБУ.

За даними слідства, коригувальником виявився місцевий мешканець, який співпрацював з російською військовою розвідкою.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

Зрадник приховано фіксував місця дислокації військовослужбовців ЗСУ, блокпостів та об’єктів критичної інфраструктури на території Харківського регіону і передавав їх представникам ворога.

Росіяни використовували ці локації як потенційні цілі для ракетних атак. Після “прильотів” вони ставили цьому ж агенту завдання зафіксувати і передати їм результати влучань.

Ворожий агент вів комунікацію з куратором через електронні канали зв’язку із суворим дотриманням всіх заходів конспірації. На “завдання” зрадник вирушав без мобільних телефонів, намагаючись, як він думав, уникнути відстеження.

Співробітники спецслужби затримали агента РФ безпосередньо під час виконання чергового завдання ворога – збору інформації про результати ракетного обстрілу одного з вищих навчальних закладів міста.

  • 174
  • 08.02.2023 09:52

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода