Позбавлений українського громадянства Геннадій Корбан мститься заступнику голови ОП Андрію Смирнову

Читати цю новину російською мовою
Позбавлений українського громадянства Геннадій Корбан мститься заступнику голови ОП Андрію Смирнову
Ще 5 лютого, у телеграм-каналі «Джокер», який належить Корбану і який адмініструє Роман Кравець зі списку партії «Слуга народу» з'явився своєрідний анонс вчорашнього перформансу про обшуки СБУ у дніпровській компанії «Атланта Агро».

Ще 5 лютого, у телеграм-каналі «Джокер», який належить Корбану і який адмініструє  Роман Кравець зі списку партії «Слуга народу» (він ще не потрапив до Ради, але зайде, як тільки у когось відберуть мандат) з’явився своєрідний анонс вчорашнього перформансу про обшуки СБУ у дніпровській компанії «Атланта Агро».

У дописі був натяк, нібито на підкуп збоку голови української федерації футболу Андрія Павелка «якогось чиновника з Офісу президента».

Після цього, учора, колишній нардеп Ігор Мосійчук (прийнятий на реальному хабарі свого часу) опублікував у Фейсбуку кадри обшуку СБУ в «Антланті Агро», де на одному з фото – гривнева пачка грошей має напис – «Смирнов А». Також Мосійчук стверджував, що «Антланта Агро», нібито, пов’язана з Павелком.

Як розповіли джерела редакції, ця провокація спрямована проти заступника голови ОП Смирнова. Чутки про його ймовірну відставку курсують у ЗМІ вже тиждень.

«І Корбан вирішив допомогти Банковій ухвалити рішення на користь звільнення Смирнова», – розповів співрозмовник.

За даними джерел у правоохоронних органах, за креатив у цій провокації відповідала близька до Корбана головна редакторка проросійського видання «Страна» Світлана Крюкова.

Додамо, що в Українській асоціації футболу очікувано вже спростували будь-який зв’язок Павелка з компанією «Атланта Агро».

  • 396
  • 10.02.2023 14:27

Останні новини

Головне

Погода