Через бронепоїзд Путіна паралізувало рух на московській залізниці

Читати цю новину російською мовою
Через бронепоїзд Путіна паралізувало рух на московській залізниці
Через бронепоїзд президента РФ Володимира Путіна в п'ятницю ввечері 17 лютого зупинився рух на одній із найбільш завантажених гілок залізничного вузла російської столиці - Московсько-Тверській.

Про це повідомило The Moscow Times.

Потяги, що прямують від Ленінградського вокзалу, стали о 18:15 мск на ділянці від станції Моссельмаш по всіх коліях. На ділянці від Москви до Моссельмашу виник пробка з поїздів, які довелося зупинити для пропуску спецпотягу.

У цьому напрямку розташована резиденція президента біля Валдая з двома підземними поверхами та бункерами.

Рух відновився близько 18:50 за московським часом. У Московсько-Тверській приміській пасажирській компанії підтвердили, що поїзди на Ленінградському напрямку Жовтневої залізниці прямували з запізненнями. Причина – пропуск спецпоїзда, повідомив Telegram-канал “Едем по Москве”.

Близький до Кремля політолог, а минулого «ідеолог» «Єдиної Росії» Сергій Марков зазначає, що Путін вирішив випробувати спецпоїзд для поїздки до своєї резиденції на Валдай. Там президент має завершити підготовку послання Федеральним зборам, яке намічено на 21 лютого. Транспортники, очевидно, незадоволені тим, що бронепоїзд Путіна рве розклад та «зливають» інформацію про його рух, вважає Марков.

Нагадаємо, минулого тижня стало відомо, що Путін активно почав користуватися спецпоїздом для поїздок усередині країни.

Бронепоїзд зі спальнею та робочим кабінетом сконструювали ще у 2014–2015 рр., але він не викликав великого інтересу Путіна до того моменту, як Кремль почав готуватися до вторгнення в Україну.

Регулярно здійснювати поїздки бронепоїздом російський диктатор став у другій половині 2021 року, коли російську армію стягували до українських кордонів.

  • 3528
  • 18.02.2023 18:55

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода