Світ без Росії нам не потрібен: Медведєв пригрозив покінчити з цивілізацією

Читати цю новину російською мовою
Світ без Росії нам не потрібен: Медведєв пригрозив покінчити з цивілізацією

Медведєв написав розлогу статтю про геополітичну кризу

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв написав статтю, в якій висловився про причини геополітичної кризи, розійшовся у загрозах усьому світу.

Матеріал, під назвою “Точки неповернення”, опублікований у понеділок у “Известиях”.

Головними «точками неповернення» Медведєв назвав дві події — війну в Грузії 2008 року та приєднання Криму 2014 року.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

На думку експрезидента РФ, псевдореферендум у Криму викликав у Заходу “шалену істерику та бажання створити новоявленого Франкенштейна в особі України – особливу “анти-Росію”.

“Історія демонструє й інше: будь-яка імперія хоронить під своїми уламками півсвіту. Це не хочуть збагнути ті, хто розвалював СРСР, а зараз намагається знищити Росію, кидаючи в топку життя тисяч людей. Як із СРСР не вийде. Якщо серйозно постане питання про існування самої Росії, воно буде вирішено не на українському фронті, а разом із питанням подальшого існування всієї людської цивілізації. Світ без Росії нам не потрібен”, – заявив Медведєв.

При цьому він знову звинуватив Захід у підтримці України, що, на його думку, призведе до Апокаліпсису.

«Накачування київського режиму зброєю та перешкоджання переговорам ведуть до тотального програшу для всіх, Апокаліпсису – коли про колишнє життя доведеться забути на віки, поки не перестануть виходити радіацією димні завали», – дав прогноз Медведєв.

У розлогих міркуваннях заступник секретаря російського Радбезу не обійшлося без згадок Горбачова та Єльцина, Наполеона та Карла Великого, Риму та Константинополя, інків, персів, Чингісхана та арабських халіфів.

  • 509
  • 27.02.2023 09:25

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода