За тиждень українці розкупили 30 тисяч спецпачок «Артемсолі»

Читати цю новину російською мовою
За тиждень українці розкупили 30 тисяч спецпачок «Артемсолі»
За перший тиждень українці розкупили 30 тисяч спецпачок «Артемсолі» ціною 500 грн за пачку, з яких 465 грн направляються на формування флотилії дронів-камікадзе для ГУР.

Про це повідомили у Twitter платформи United24.

“Це означає, що на FPV-безпілотники для військових уже зібрали майже 14 мільйонів гривень. У «Сільпо» та Rozetka залишилося ще 70 тисяч пачок солі з окупованого Соледару”, – зазначено в повідомленні.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

Також там пояснили, що дрон FPV (First Person View) став революційним бойовим інструментом, який використовується буквально як снайперська зброя з дальністю дії до 8 кілометрів.

“Завдяки цій спеціальній партії ARTEMSIL ми зможемо повністю озброїти ударну групу з ними, щоб захистити нашу країну”, – зазначили в United24.

Нагадаємо, з великих мереж сіль “Артемсолі” повністю зникла з полиць ще влітку 2022 року. Зараз вдалося знайти 20 тонн солі, яку розділили на 100 тисяч пачок. Пачка — 200 грамів, для того, щоб якомога більше людей могли долучитися до цього проекту. Пачка коштує 500 грн, з яких 465 грн направляються на формування флотилії дронів-камікадзе для ГУР.

  • 284
  • 27.02.2023 12:59

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода