Росіяни готуються до наступу на Запорізькому і Херсонському напрямках, – Генштаб

Читати цю новину російською мовою
Росіяни готуються до наступу на Запорізькому і Херсонському напрямках, – Генштаб
На Запорізькому та Херсонському напрямках противник обороняється, а на окремих ділянках намагається створити умови для переходу у наступ.

Про це повідомили в Генштабі ЗСУ.

Там зазначили, що окупаційні війська проводять артилерійські обстріли районів населених пунктів, що неподалік лінії зіткнення.

Постраждали, зокрема, Времівка, Зелене Поле та Новопіль Донецької області;  Ольгівське, Гуляйполе, Залізничне, Чарівне, Новоданилівка, Оріхів та Новоандріївка на Запоріжжі, а також Зеленівка Херсонської області та місто Херсон.

Також у вечірньому зведенні зазначено, що у Енергодарі Запорізької області росіяни продовжують чинити тиск на мирне населення, зокрема, через обмеження подачі теплопостачання та гарячої води до помешкань.

Після масових звільнень відзначається брак фахівців на атомній електростанції, через що загарбники вимушені брати на роботу людей без освіти та досвіду.

На Херсонщині останнім часом російські окупанти стали активніше займатись мародерством, зокрема, у місті Олешки. Особливим об’єктом  уваги загарбників є транспортні засоби.

  • 139
  • 28.02.2023 18:21

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода