У Міноборони РФ розробляють ядерну спецоперацію проти США

Читати цю новину російською мовою
У Міноборони РФ розробляють ядерну спецоперацію проти США
У Міністерстві оборони РФ розробляють новий вид військових операцій, який не виключає застосування ядерної зброї для захисту від можливої агресії США.

Про це йдеться у статті першого замкомандувача Ракетними військами стратегічного призначення генерал-лейтенанта Ігоря Фазлетдінова та полковника у відставці Володимира Лумпова у журналі «Військова думка», що видається Міноборони.

На думку авторів, США у рамках «Стратегічної багатосферної операції» хочуть знищити ядерний потенціал Росії, чому необхідно протиставити свою спецоперацію.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

Російські військові стверджують, що Вашингтон опрацьовує «виключно агресивні концепції створення принципово нових компонентів збройних сил», а головною метою американської військової політики є «військово-політичне або фізичне усунення неугодного режиму за збереження територіальних, сировинних, виробничих та людських ресурсів країни».

У статті йдеться про те, що російські військові для протистояння “спробам реалізації агресивних задумів Пентагону” розглядають та активно розробляють перспективну форму стратегічного застосування ЗС РФ: операцію стратегічних сил стримування.

Автори матеріалу представили цілі нової військової операції:

  • відбити повітряно-космічний напад США та НАТО, не допустити втрати стримуючого потенціалу Росії в районах дислокації;

  • придушити системи ПРО США і не допустити втрат Росії в повітряно-космічному просторі вище за допустиме;

  • завдати «неприйнятної шкоди агресору» за допомогою ядерного потенціалу Росії, що зберігся.

  • 1022
  • 02.03.2023 07:53

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода