Апеляційний суд відмовив Саакаашвілі в звільненні чи відстроченні покарання через стан здоров’я

Читати цю новину російською мовою
Апеляційний суд відмовив Саакаашвілі в звільненні чи відстроченні покарання через стан здоров’я
Тбіліський апеляційний суд 2 березня не задовольнив клопотання про звільнення чи відстрочення засудженого екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі за станом здоров'я.

Про це йдеться у заяві суду.

«Апеляційна палата, виходячи з положення статті 129 Кримінально-процесуального кодексу Грузії, розглянула апеляційний позов захисників інтересів засудженого Михайла Саакашвілі Шалви Хачапурідзе, Валерія Гелбахіані та Зураба Ванішвілі і в результаті вивчення справи вважала, що не існує правової». сказано у документі.

Тим самим апеляційний суд залишив чинним рішення суду першої інстанції. На цей раз судових засідань не проводилося. Адвокат Саакашвілі Шалва Хачапурідзе заявив, що дізнався про рішення телефоном від помічника судді.

Нагадаємо, раніше Тбіліський міський суд відмовив Саакашвілі у звільненні чи відстроченні покарання за станом здоров’я 6 лютого.

Суддя Георгій Аревадзе вважав переконливішими аргументи представників Спеціальної пенітенціарної служби Мін’юсту, які поставили під сумнів діагнози запрошених захистом Саакашвілі експертів.

  • 113
  • 02.03.2023 19:26

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода