ФСБ показала відео з місця «диверсії» під Брянськом: що з ним не так

Читати цю новину російською мовою
ФСБ показала відео з місця «диверсії» під Брянськом: що з ним не так
Пресслужба Федеральної служби безпеки (ФСБ) за добу після “теракту” у Брянській області показала відео з начебто наслідками атаки диверсантів, до якого є багато питань.

На безліч дивацтв на кадрах звернуло увагу російське видання «Можем объяснить».

Розстріляний автомобіль. На самому початку відео оператор знімає автомобіль ВАЗ-2107, зрізаний кулями. Усередині нього лежить тіло чоловіка.

Канал ВЧК-ОГПУ раніше повідомив, що вбитим є Олександр Ткаченко – оператор котельні, який вранці після зміни їхав додому із села Новий Ропськ до села Любечани. За даними Telegram-каналу, його тіло було виявлено за автобусною зупинкою на околиці села з вогнепальними пораненнями. На «сімці» не було жодних пошкоджень. Однак на відео ЦГЗ ФСБ водій сидить за кермом, а сама машина буквально зрішечена кулями.

Положення автомобіля. За дивним збігом автомобільний номер на записі ФСБ відірваний так, що цифри і літери на ньому не зчитуються. Запитання є і до положення машини. На відео вона стоїть в одному місці, але потім у ролику з’являється фото розстріляного автомобіля, і він, вочевидь, вже в іншому місці.

«Розстріляна» «Нива». За даними «Комерсанта», диверсанти обстріляли з автоматичної зброї ще один легковик, водія якого місцеві жителі найняли для того, щоб він щоранку відвозив дітей до розташованої в райцентрі школи. Baza повідомляла, що шлях машині перекрили озброєні люди, які брали людей у заручники. Водій «Ниви» захотів забрати дітей, почав розвертатися — і тоді по автівці почали стріляти. Шофер був убитий, а хлопчик Федір, який був у салоні, — поранений.

Але на відео ФСБ автомобіль цілий, на ньому немає жодних слідів від куль. Усі шибки — на місці. На відео видно лише колесо, що лопнуло. «Нива» теж знята в різних місцях – спочатку на самій дорозі, а потім у кюветі.

  • 407
  • 03.03.2023 11:41

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода