У ГУР прокоментували нагородження колишньої ескортниці Ксюші Манекен

Читати цю новину російською мовою
У ГУР прокоментували нагородження колишньої ескортниці Ксюші Манекен
Головне управління розвідки Міноборони залучає до виконання завдань людей різних професій – так прокоментували у ГУР нагородження блогерки та колишньої ескортниці Ксюші Манекен (Оксани Волощук) нагородою «За сприяння військовій розвідці України ІІ ступеня».

Про це повідомила Українська правда із посиланням на ГУР.

«Завдання Головного управління розвідки МО України виконують багато публічних та непублічних людей, які не афішують своєї діяльності. Військова розвідка — особливо в країні, яка воює — це специфічна структура, яка іноді виконує вкрай специфічні завдання. Зі зрозумілих причин, розвідка не може розкривати всі методи своєї діяльності широкому загалу», — повідомили у відомстві.

При цьому завдання в українській розвідці виконуються людьми різних професій, які мають «особливі навички».

«Зважаючи на особливості певних завдань, для їх виконання структура може залучати дуже різних людей, різних професій, статусу, з особливими навичками. На щастя, дуже різні представники нашого суспільства готові допомагати Україні», – наголосили в ГУР.

Також там додали, що до закінчення війни не повідомлятимуть подробиць щодо способів, за допомогою яких виконуються деякі завдання.

«Водночас неправильно публікувати всі інструменти досягнення поставлених завдань принаймні до перемоги», – зазначили в управлінні розвідки.

Раніше Ксюша Манекен похвалилася, що отримала від ГУР нагороду «за сприяння військовій розвідці України II ступеня», що викликало неоднозначну реакцію в Мережі.

  • 347
  • 05.03.2023 16:14

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода