Не в той час не в тому місці: п’ятеро обвинувачених у вибуху Кримського мосту не визнали провину в суді

Читати цю новину російською мовою
Не в той час не в тому місці: п’ятеро обвинувачених у вибуху Кримського мосту не визнали провину в суді
Двоє громадян РФ, двоє українських громадян та один громадянин Вірменії, заарештовані у справі про вибух на Кримському мосту, відмовилися визнавати в суді провину.

Про це повідомило ТАСС.

«Наш арешт — це відповідь на запит суспільства про затримання когось. У мережі нас охрестили як людей, які опинилися не в той час, не в тому місці. За версією слідства, ми увійшли в змову з кимось, у той же час займалися своїми робочими справами, і в цей же час відбувається теракт, але ми нікуди не переховувалися, приходили на допити, і потім затримують нас», — сказав обвинувачений Азатьян.

Усі обвинувачені заперечують вину, а деякі з них пройшли поліграф.

Басманний районний суд Москви в понеділок розглядав питання про продовження терміну тримання під вартою раніше заарештованим у Криму п’ятьом фігурантам справи — громадянам РФ Артему і Григорію Азатьянам, уродженцям Макіївки, які проживають в Армавірі, громадянам України Роману Соломку, який проживає в Херсоні, та Володимиру Злобі у Криму, а також громадянинові Вірменії Артуру Терчаняну, який проживає в Грузії.

За версією слідства, Роман Соломко з Херсона надав організаторам теракту інформацію про спосіб доставки вибухового пристрою з іноземної держави до РФ. Він же через Володимира Злобу організував вантажний транспорт та місце завантаження в Армавірі.

Роль Володимира Злоби полягала у фрахтуванні фури водія Юсубова, який загинув під час вибуху, та надання йому неправдивої інформації про одержувача вантажу та місце його перебування у Сімферополі.

Артем Азатьян нібито погодив із братом місце на складі в Армавірі. У провину його брату Георгію Азатьяну відповідно ставиться надання приміщення. Водій Артур Терчанян винен в тому, що привіз вантаж до Росії.

  • 191
  • 06.03.2023 19:09

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода