Кім Чен Ин наказав військовим готуватися до «справжньої війни»

Читати цю новину російською мовою
Кім Чен Ин наказав військовим готуватися до «справжньої війни»
Північнокорейський лідер Кім Чен Ин наказав військовим активізувати навчання зі стримування та реагування на «справжню війну», якщо це необхідно.

Про це повідомило Reuters із посиланням на державні ЗМІ КНДР після участі Кіма у ракетних навчаннях.

Північна Корея в четвер запустила балістичну ракету малої дальності біля свого західного узбережжя, заявили військові Південної Кореї, додавши, що вони аналізують можливість того, що Північ могла запустити кілька ракет одночасно з того самого району.

На фотографіях, опублікованих північнокорейським інформаційним агентством ЦТАК, видно, що щонайменше шість ракет було запущено одночасно.

Агентство повідомило, що підрозділ, підготовлений для «ударних місій», зробив «потужний залп по наміченим цілям» та продемонстрував свою здатність «протидіяти реальній війні».

«Кім наголошував, що вогневі штурмові підрозділи мають бути строго підготовлені для найбільшої досконалості при виконанні двох стратегічних завдань, тобто, по-перше, для стримування війни, а по-друге, для захоплення ініціативи у війні», — йдеться у повідомленні ЦТАК.

Як повідомляла Vlasti, лідер КНДР Кім Чен Ин разом із дочкою Чжу Е керував артилерійськими навчаннями, в ході яких відпрацьовувався сценарій завдання удару по умовному аеродрому противника «на західному фронті».

  • 509
  • 11.03.2023 09:39

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода