Росіяни намагаються створити видимість нарощування сил на Запорізькому напрямку

Читати цю новину російською мовою
Росіяни намагаються створити видимість нарощування сил на Запорізькому напрямку
Російське військове командування проводить заходи для створення видимості щодо суттєвого нарощування своїх сил та засобів на південному напрямку.

Про це повідомили у Центрі національного спротиву.

Там також зауважили, що ці заходи мають комплексний характер, оскільки здійснюються на рівні демонстраційних дій із залученням військової техніки та суттєвого нарощення активності окупаційних сил в медіапросторі на окупованих територіях.

Зокрема, спостерігається розосередження навколо Мелітополя таборів для підготовки мобілізованих громадян РФ, з облаштуванням необхідної матеріально-навчальної бази та залученням необхідних зразків озброєння.

Водночас ключові канали поширення інформації на території тимчасово окупованої Запорізької області наповнюються наративами щодо успішного проведення чергового етапу бойового злагодження мобілізованих військовослужбовців та подальшого формування нових або доукомплектування діючих підрозділів ЗС РФ, які надалі будуть застосовані для проведення наступальних операцій на південному напрямку.

Наряду із цим, активно поширюється меседж про те, що контрнаступальна операція Сил оборони на Запорізькому напрямку стане фатальним кроком з боку вищого військово-політичного керівництва України.

  • 137
  • 12.03.2023 10:09

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода