Україна звинуватила двох російських солдатів у сексуальному насильстві над 4-річною дівчинкою під Києвом

Читати цю новину російською мовою
Україна звинуватила двох російських солдатів у сексуальному насильстві над 4-річною дівчинкою під Києвом
Українська прокуратура висунула звинувачення двом російським солдатам у сексуальному насильстві над чотирирічною дівчинкою та груповому зґвалтуванні її матері.

Про це повідомило Reuters.

За інформацією прокуратури, 13 березня військовослужбовці «у стані алкогольного сп’яніння увірвалися у двір будинку, де мешкала молода сім’я».

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

Батька побили, а потім змусили стояти на колінах, поки його дружину ґвалтували військові. У документах йдеться, що один із солдатів сказав чотирирічній дівчинці, що «зробить її жінкою», перш ніж вона зазнала насильства.

У документах йдеться про те, що обидва солдати були снайперами у віці 32 і 28 років, при цьому перший загинув, а молодший, на ім’я Євген Чорнокнижний, повернувся до Росії.

Згідно з документами української прокуратури, з якими ознайомилося Reuters, цей інцидент був одним із серії злочинів на сексуальному ґрунті, скоєних російськими військовослужбовцями 15-ї окремої мотострілецької бригади у чотирьох будинках Броварського району неподалік Києва у березні 2022 року.

Українська прокуратура заявила, що під час невдалої спроби Москви захопити Київ після вторгнення 24 лютого солдати увійшли до Броварів за кілька днів, грабуючи і застосовуючи сексуальне насильство як навмисну тактику залякування населення.

  • 338
  • 14.03.2023 14:20

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода