Росіяни почали використовувати елітні танки Т-90 «Прорив» як звичайну артилерію

Читати цю новину російською мовою
Росіяни почали використовувати елітні танки Т-90 «Прорив» як звичайну артилерію
Останнім часом з'явилася інформація, що російська армія використовує дорогі танки Т-90 "Прорив" як артилерійську підтримку через те, що у них відчутний дефіцит артилерійського озброєння та боєприпасів.

На це звернув увагу військово-політичний оглядач групи «Інформаційний опір» Олександр Коваленко.

У репортажах російських пропагандистів РИА “Новости” та телеканалу “Звезда” можна побачити, як елітні танки Т-90 «Прорив» застосовують для завдань, які традиційно виконуються артилерією.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

За словами експерта, ця ситуація не тільки підтверджує критичні проблеми, з якими стикається російська армія, але й свідчить про обмежені можливості застосування інших танків, таких як Т-62 та Т-72, через їх нестачу в підрозділах.

Зокрема, це є свідченням зростаючих проблем у російських військах з артилерією та забезпеченням її боєкомплектом. Задіяння танків для артилерійської підтримки також вказує на те, що російські танки використовуються в обмеженому режимі, що може вплинути на їхню ефективність в бойових умовах.

Загалом, використання танків Т-90 «Прорив» як артилерійської підтримки є показником складної ситуації в російській армії, що пов’язана з дефіцитом артилерійського озброєння та боєприпасів.

  • 648
  • 15.03.2023 11:29

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода