Путін зажадав від силовиків посилити боротьбу із незадоволеними всередині країни

Читати цю новину російською мовою
Путін зажадав від силовиків посилити боротьбу із незадоволеними всередині країни

Путін виступив на розширеному засіданні колегії Генеральної прокуратури Росії.

Президент РФ Володимир Путін доручив Генпрокуратурі жорстко реагувати на спроби дестабілізації суспільно-політичної ситуації в країні.

Про це повідомило Інтерфакс. Путін виступив на розширеному засіданні колегії Генеральної прокуратури Росії.

«Активніше прокурорам слід протидіяти екстремізму, це інший важливий напрям роботи. Як уже зазначав на нещодавній колегії ФСБ, кількість таких злочинів минулого року зросла. Прошу жорстко реагувати на спроби дестабілізації суспільно-політичної обстановки в країні», – сказав він.

У свою чергу генпрокурор Ігор Краснов заявив про кратне зростання «антиросійської пропаганди, закликів до насильства та протиправних публічних акцій» через війну в Україні.

«Охочих порушити спокій росіян, посіяти страх та паніку багато. Використовувані ними прийоми з кожним разом дедалі витонченіші. Кратно зросла антиросійська пропаганда, заклики до насильства та протиправних публічних акцій. Ці процеси супроводжувалися активізацією західних неурядових організацій та підконтрольного їм російського некомерційного сектору», — зазначив він.

Генпрокурор закликав усіх силовиків боротися з погрозами у тісній співпраці.

«Ми не раз говорили про це, але загрози, що надходять з Києва, задають зовсім іншу тональність при постановці зазначених завдань», – підкреслив Краснов.

  • 316
  • 15.03.2023 17:04

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода