Трамп заявив, що його заарештують 21 березня

Читати цю новину російською мовою
Трамп заявив, що його заарештують 21 березня
Екс-президент США Дональд Трамп заявив, що очікує на арешт у вівторок у справі, порушеній окружною прокуратурою Манхеттена.

Про це повідомило Reuters з посиланням на пост Трампа у його соцмережі Truth Social.

За словами Трампа, «незаконні витоки» з офісу окружного прокурора Манхеттена вказують на те, що його заарештують. При цьому він не уточнив, за якими саме звинуваченнями.

«Незаконні витоки з корумпованої та високополітизованої окружної прокуратури Манхеттена… вказують на те, що оскільки злочин не може бути доведений… буде заарештовано провідного кандидата від Республіканської партії та колишнього президента Сполучених Штатів Америки у вівторок наступного тижня», — написав Трамп.

Офіс окружного прокурора Манхеттена Елвіна Брегга на початку цього року почав надавати докази великому журі, у справі про розслідування платіжу у розмірі 130 000 доларів, який Майкл Коен, колишній особистий адвокат і помічник Трампа, зробив порнозірці Стормі Деніелс в останні дні кампанії Трампа в 2016 році.

Деніелс, справжнє ім’я якої Стефані Кліффорд, каже, що десять років тому вона мала роман з Трампом. Він це заперечував.

Трамп був президентом-республіканцем з 2017 по 2021 рік і заявив, що зробить спробу повернутися до Білого дому на президентських виборах у США у 2024 році.

  • 565
  • 18.03.2023 14:53

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода