Російський корабель узяв курс на айсберг: після ордера на арешт Путіна еліти впали в депресію

Читати цю новину російською мовою
Російський корабель узяв курс на айсберг: після ордера на арешт Путіна еліти впали в депресію
Після видачі ордера Міжнародним кримінальним судом на арешт президента РФ Володимира Путіна російські еліти впали в депресію і перебувають у розгубленості.

Про це пише російський політолог та екс-спічрайтер Путіна Аббас Галлямов.

За його словами, проект «Наступник» та компроміс із Заходом після рішення МКС перестали бути актуальними.

Відтепер російські чиновники та політики – «не просто виконавці доручень начальства, вони співучасники злочину», пише експерт, але що робити і «куди веслувати — абсолютно незрозуміло, звідси — депресія та розгубленість».

Галямов також зазначив, що плани «розвороту», переговорів із Заходом та нової появи Медведєва як наступника Путіна тепер мало актуальні. На думку політолога, це погані новини для «системних лібералів», що залишилися у владі, та інших прихильників припинення війни.

Він підкреслив, що курс на ескалацію сьогодні взяв саме Захід — як сталося за президента США Рональда Рейгана, коли гонка озброєнь, що прискорилася, довела економіку СРСР до колапсу.

У РФ бенефіціарами ескалації є коло Патрушева та Сечіна, які роблять ставку на іншого «наступника» — Патрушева-молодшого. Але їхня гра не враховує сили ворога — колективного Заходу.

«Російський корабель тепер, схоже, остаточно втратить здатність до маневру», – пише Галлямов.

  • 437
  • 19.03.2023 15:12

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода