Вибухи у Джанкої знищили ракети “Калібр” на залізниці: окупанти кажуть про атаку дронів

Читати цю новину російською мовою
Вибухи у Джанкої знищили ракети “Калібр” на залізниці: окупанти кажуть про атаку дронів
Вибухи у місті Джанкой на півночі тимчасово окупованого Криму знищили російські крилаті ракети “Калибр НК” під час їхнього транспортування залізницею.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України.

“Калибр НК” ― ракети, призначені для пусків з надводних кораблів російського чорноморського флоту. Дальність ураження такої зброї ― понад 2500 кілометрів по наземних цілях та 375 кілометрів по морських.

“Загадкова “бавовна” продовжує процес демілітаризації Росії та готує український півострів Крим до деокупації”, – зазначили розвідники.

Місцева окупаційна влада повідомили про атаку безпілотників на Джанкой, а вибухи традиційно пояснила роботою ППО.

«Був приліт безпілотників. Пошкоджено декілька об’єктів. Садиба на вулиці Південній, руйнування є, але люди не постраждали. У центрі міста, поряд із сьомою школою – займання продуктового магазину. Там пошкодження електромереж, не більше», – повідомив голова адміністрації Джанкоя Ігор Івін.

За його інформацією, у цьому ж районі з осколковим пораненням доправлено до лікарні чоловіка 33 роки. Життю та здоров’ю нічого не загрожує, його госпіталізовано.

Також Івін додав, що на двох вулицях виявлено уламки безпілотників.

Так званий “заступник голови Ради міністрів” Криму Ігор Михайличенко заявив, що всі безпілотники збиті над цивільними об’єктами. Частина їх нібито цілилися в Джанкойський технікум. У навчальному закладі та гуртожитку вибито майже всі шибки.

  • 1260
  • 21.03.2023 06:52

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода