Вибухи в Джанкої пошкодили вузлову станцію: її використання наразі неможливе

Читати цю новину російською мовою
Вибухи в Джанкої пошкодили вузлову станцію: її використання наразі неможливе
Вибухи у місті Джанкой на півночі окупованого Криму призвели до пошкодження вузлової станції, що унеможливило її використання для перекидання військової техніки та особового складу.

Про це в ефірі Радіо Свобода повідомила керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

“Наразі використання неможливе, і та метушня, яка навколо цього місця влучання відбувається, говорить про те, що немає ще навіть адекватного рішення, що з цим «щастям» їм робити”, – сказала вона.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

Речниця додала, що окупанти будуть намагатися якнайшвидше відновити те, що пошкоджено, тому що залізничне сполучення – це спосіб доставки важкого озброєння і особового складу.

“Зусилля підтягувати їм буде потрібно. Але ми продовжуємо роботу, зокрема, з вогневого контролю для того, щоб ці зусилля були марними», – сказала Гуменюк.

Також вона наголосила, що ця атака є «одним з елементів плану, який передує активним діям».

Як повідомляли Vlasti, локомотивне депо, будівля охорони вокзалу, товарно-матеріальний та паливний склади пошкоджені на залізничній станції в Джанкої внаслідок атаки дронів увечері 20 березня.

  • 187
  • 22.03.2023 07:03

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода