Який автотримач для телефону краще вибрати?

Читати цю новину російською мовою
Який автотримач для телефону краще вибрати?
Автомобільний тримач для смартфона – важливий аксесуар для водія. Але на ринку є великий вибір власників, які мають різні конструктивні особливості і функціонал.

Найпопулярніші моделі кріпляться на вентиляційній решітці, лобовому склі або панелі приладів. Який саме варто вибрати?

За способом утримання мобільного телефону аксесуари розрізняють такі:

  • магнітні тримачі, в комплект яких входить металева пластина та магніт;

  • гравітаційні утримувачі оснащені спеціальним механізмом, який спрацьовує під вагою телефону;

  • кріплення з вбудованим індуктивним зарядним пристроєм, що гарантує швидку та безпечну зарядку під час водіння.

Пам’ятайте, що вибираючи тримач для телефону в автомобіль, ви не тільки забезпечите комфортне використання телефону в поїздці, але й підвищите безпеку під час керування автомобілем.

Утримувач на вентиляційній решітці

Основна перевага такого власника в тому, що він не обмежує огляд та забезпечує зручний доступ до смартфону. Установка аксесуара дуже проста та швидка. Однак потрібно бути обережним, щоб не пошкодити вентиляційний отвір. Також пам’ятайте, що під час використання тримача обігрів має бути вимкнений.

Останнім часом дуже популярна компактна магнітна конструкція. Такий пристрій завдяки силі магніту утримає телефон на місці, навіть якщо машина їде нерівною дорогою з вибоїнами.

Утримувач з присоскою

Найбільшою перевагою таких кронштейнів є те, що вони є універсальними. Вони дуже легко монтуються на лобовому склі та ідеально підходять для використання телефону як навігатора. Завдяки такому кріпленню екран можна розташувати на рівні очей водія, що дозволить відволікатися від дороги під час уточнення маршруту.

Однак варто пам’ятати, що вибір моделі занадто великого розміру може негативно вплинути на огляд, а неякісна присоска в поєднанні з лобовим склом можуть призвести до його падіння під час руху.

Автомобільний утримувач з індукційною зарядкою

Дорогою не потрібно турбуватися про те, що смартфон може розрядитися, якщо власники мають вбудовану функцію швидкої та бездротової зарядки. Для власників айфонів призначені автомобільні кріплення з функцією бездротового зв’язку MagSafe, що дозволяють швидко та безпечно заряджати пристрої під час подорожей.

Отже, який авторимач вибрати?

Подумайте, що означає комфорт для вас і яка модель кріплення буде відповідати вашим очікуванням. Однак пам’ятайте, що такий аксесуар повинен насамперед забезпечувати комфорт керування не на шкоду безпеці на дорозі.

  • 195
  • 22.03.2023 15:15

Останні новини

Головне

Погода