Точка відліку 23 березня: росіян спантеличила дивна реклама в метро та на білбордах

Читати цю новину російською мовою
Точка відліку 23 березня: росіян спантеличила дивна реклама в метро та на білбордах

Росіян спантеличила загадкова реклама

На вуличних білбордах та екранах у метро в Москві з'явилася дивна реклама: текст «23 березня. Точка відліку. Стеж за новинами» на тлі російського прапора, що розвівається.

У паблику «ВКонтакте» «Русская весна» коментатори висловили безліч припущень, що станеться у Москві (чи Росії) у четвер.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

Є такі версії: почнеться нова хвиля мобілізації, Сибір буде передано Китаю, стартує президентська передвиборча кампанія, хтось чекає на ядерну війну з «імовірністю 1000%».

Користувач Світлана Соколова знайшла в Мережі, що «23 березня планета Плутон перейде на знак Водолія: під впливом цієї події нові технології почнуть розвиватися активніше, а на всіх людей чекає період глибокої внутрішньої трансформації».

Деякі російські паблики оголосили голосування з варіантами того, що може статися 23 березня. Серед них: досягнення цілей «спецоперації», повернення Криму Україні, черговий «жест доброї волі», запровадження «сухого закону».

За однією з найпопулярніших версій, 23 березня президент Росії Володимир Путін виступить із важливою заявою до громадян РФ.

  • 669
  • 23.03.2023 10:05

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода