Влада Балі розпочала масові рейди з виявлення російських нелегалів

Читати цю новину російською мовою
Влада Балі розпочала масові рейди з виявлення російських нелегалів
Росіяни на Балі збираються об'єднатися для протистояння місцевій владі, яка проводить рейди для виявлення нелегалів.

Про це повідомив SHOT.

За інформацією каналу, поліцейські розпочали масові рейди щодо пошуку росіян, які працюють на острові нелегально — без дозволу на ту чи іншу діяльність. Також шукають релокантів – хто в’їхав за турвізою і незаконно залишився.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

Облави влаштовують на всіх, хто займається туризмом, проводить курси з йоги, комерційні фотосесії тощо. Особливо штурмують так звані “російські комуни”. Їхні жителі тепер разом ховаються від влади — повідомляють один одному про поліцейські рейди в чатах (в них уже десятки тисяч людей).

За словами місцевих, працювати на Балі легально за фактом можуть лише “віддальники”, решті потрібен дозвіл. Але росіяни найчастіше вважають за краще ховатися і не афішують своєї діяльності. Якщо раніше таке виходило, то тепер у тих, хто переїхав, починається паніка: гроші потрібні, працювати страшно, а винаймати житло дуже дорого — близько $2k на місяць, у ресторанах і магазинах ціни московські.

Нагадаємо, раніше губернатор Балі запропонував посилити порядок видачі віз для росіян через скарги балійців, які незадоволені, що приїжджі забирають у них роботу, ганяють на скутерах, а дівчата надто відверто одягаються. Комуни розкидані по всьому острову, але найбільше скаржаться на «російську деревню» у Південній Куті.

  • 484
  • 24.03.2023 14:57

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода