Кадиров заборонив Пригожину залишати фронт і почав рейдерське захоплення «Вагнера»

Читати цю новину російською мовою
Кадиров заборонив Пригожину залишати фронт і почав рейдерське захоплення «Вагнера»
Глава Чечні Рамзан Кадиров почав переманювати найманців ПВК «Вагнер». Він закликав їх звертатися до чеченських командирів та пообіцяв найкращі умови.

Про це повідомило The Moscow Times.

«Якщо ви залишитеся з нами, то я вам обіцяю, що ми дамо більше… Створимо кращі умови, ніж сьогоднішні», – сказав Кадиров у зверненні до голови ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина.

Самого Пригожина, якого Кадиров раніше називав «дорогим братом», голова Чечні розкритикував за погрози вивести найманців із Бахмута. «Женя, ти будеш, доки ми не дійдемо до позицій, ти будеш в обороні. І коли ми почнемо наступати, тільки тоді визначимо, куди тобі піти далі. <…> Я по понятіям тобі кажу — ти маєш зробити те, те й те. З тобою зв’яжуться люди та пояснять», — сказав Кадиров Пригожину.

Після цього керівник ПВК «Вагнер» заявив, що найманці залишаться у Бахмуті: йому нібито вдалося домовитися з Міноборони про постачання боєприпасів.

«Нам обіцяють дати боєприпаси та озброєння стільки, скільки нам потрібно для продовження подальших дій, нам присягаються, що на фланзі буде все виставлено, що необхідно для того, щоб нас не підрізав противник», – сказав Пригожин.

  • 311
  • 07.05.2023 13:41

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода