«Демілітаризація» зробила українську армію однією з найсильніших у світі, – Пригожин

Читати цю новину російською мовою
«Демілітаризація» зробила українську армію однією з найсильніших у світі, – Пригожин
Засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин сказав, що затіяна Росією "спецоперація" призвела зовсім не до тих результатів, на які розраховувала Москва і про які спочатку говорив Путін.

Свою думку Пригожин озвучив в інтерв’ю Костянтину Долгову.

Путіна Пригожин, втім, не згадує, а нападає зазвичай на керівництво міністерства оборони і всю решту російської верхівки.

“Спецоперація робилася задля денацифікації та демілітаризації. Таким чином, денацифікація України, про яку ми говорили, зробила Україну нацією, яка відома всім у всьому світі. Україна стала країною, яку знають абсолютно скрізь”, – сказав Пригожин.

Також він оцінив і другу заявлену Путіним мету “спецоперації” в Україні – демілітаризацію.

“Якщо вони мали початку “спецоперації” умовних 500 танків – тепер у них 5000 танків. Якщо у них воювати вміло 20 000 людей, нині вміє воювати 400 000 людей. Як ми її демілітаризували? Виходить, що навпаки – ми її хрін знає як мілітаризували”, – пояснив засновник ПВК.

Крім того, він назвав українську армію однією з найсильніших у світі.

“Я думаю, що українці сьогодні – це одна з найсильніших армій. Вони мають високий рівень організації, високий рівень підготовки, високий рівень розвідки, мають різне озброєння, і більше того, вони працюють на будь-яких системах, на радянських, на натовських, на чому завгодно, однаково успішно”, – сказав Пригожин.

  • 157
  • 24.05.2023 07:25

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода