Росіяни вночі завдали ракетного удару по Києву: загинули діти

Читати цю новину російською мовою
Росіяни вночі завдали ракетного удару по Києву: загинули діти
Вночі 1 червня росіяни знов обстріляли Київ ракетами, внаслідок падіння уламків троє людей загинуло, серед них - двоє дітей.

Про це повідомили в КМВА.

Там зазначили, що агресор ймовірно застосував оперативно-тактичні ракетні комплекси наземного базування. Тому ракети на Київ полетіли не з літаків.

Попередньо, це були крилаті ракети та балістичного типу. За наявною інформацією, усі виявлені повітряні цілі були знищені силами і засобам нашої протиповітряної оборони. На жаль, від падіння уламків є жертви та руйнування. Загинуло 3 особи, з них 2 дітей (вік 5-6 та 12-13 років).

У Деснянському районі 7 людей госпіталізовано, ще двом допомога надана на місці.

В одному з будинків житлового сектора вибиті вікна та двері. Вибуховою хвилею зірвало балкон. Крім того, зафіксовано падіння уламків на дитячу поліклініку.  Пошкоджено дві школи, дільничний пункту поліції, дитячий садочок.

У Дніпровському районі 3 постраждалих, 2 з них госпіталізовано.

В одному з будинків житлового сектору внаслідок падіння палаючих уламків виникло сильне задимлення, вибуховою хвилею вибило вікна.

Уламки ракети впали на адміністративну будівлю, є пошкоджені припарковані автомобілі, кілька одиниць транспорту згоріли. Крім того, зафіксовано падіння уламків у дворах будинків, на проїжджій частині, на зелених зонах.

У Дарницькому районі в одному з будинків житлового сектору через падіння уламків вибуховою хвилею вибило вікна. Також пошкоджено трубопровід гарячого водопостачання. Зафіксовано падіння уламків у дворах будинків, на проїжджій частині.

  • 159
  • 01.06.2023 06:45

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода