У Москві будують сховище на території лікарні для оточення Путіна

Читати цю новину російською мовою
У Москві будують сховище на території лікарні для оточення Путіна
Управління справами президента РФ збирається збудувати нове бомбосховище на території Центральної клінічної лікарні в Москві.

Про це повідомила Медуза із посиланням на інформацію на порталі держзакупівель.

Закупівля «Виконання проектних робіт з метою будівництва об’єкта» розміщена 26 травня, її початкова вартість — 35 мільйонів рублів.

У документації йдеться про будівництво «захисної споруди цивільної оборони» за адресою: вул. Маршала Тимошенко, 15, де розташована ЦКЛ, в якій лікуються високопоставлені російські чиновники та політики. Передбачені закупівлею роботи планується завершити 20 грудня 2023 року.

У документах не вказується площа бомбосховища та його місткість, але з них можна дізнатися, що у «захисній споруді цивільної оборони» в ЦКЛ передбачено, наприклад, операційні, передопераційні та перев’язувальні.

У проекті договору також зазначено, що у бомбосховищі необхідно передбачити роботу систем спецзв’язку «для посадових осіб, які є об’єктами державної охорони», а також «оснастити приміщення відповідних посадових осіб технічними засобами захисту від витоку секретної інформації».

  • 644
  • 01.06.2023 10:53

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода