Як під’єднати новий тариф Київстар?

Читати цю новину російською мовою
Як під’єднати новий тариф Київстар?
Будь-який тарифний план Київстар необхідно оплачувати завчасно. На початок розрахункового періоду на балансі повинна бути визначена сума.

Будь-який тарифний план Київстар необхідно оплачувати завчасно. На початок розрахункового періоду на балансі повинна бути визначена сума. Якщо коштів не вистачає, зніметься оплата за денний пакет — 20 гривень. При відсутності грошей на мобільному рахунку ви не зможете здійснювати вихідні дії.

Як поповнити?

Щоб використовувати всі можливості свого телефона, краще завчасно переказати гроші на свій мобільний. Простий і миттєвий спосіб — оплата на iPay.ua:

  1. На сторінці https://www.ipay.ua/ua/bills/popolnit-schet-kievstar-cherez-internet введіть номер телефону і суму.

  2. Вкажіть повні дані банківської картки Простір, Visa, Mastercard або оберіть один з електронних гаманців Masterpass, Apple Pay, Google Pay.

  3. Підтвердьте переказ.

Гроші зараховуються на баланс моментально. Ви відразу можете перейти до під’єднання тарифу. Зробити це можна у фірмовому застосунку оператора, за допомогою консультанта чи спеціального запиту.

У застосунку

Попередньо варто витратити декілька хвилин на завантаження та реєстрацію, якщо у вас ще не встановлено застосунок «Мій Київстар». Далі знайдіть кнопку про самостійне увімкнення пакета. Вона знаходиться на головному екрані.

Зняті 20 гривень за денний тариф автоматично повернуться, якщо ви відновите послуги у той самий день. Попередні оплати не анулюють.

Перехід на новий тарифний план також можна виконати у застосунку. Зробити це варто перед замовлення чи автоматичним оновленням старого, бо списана оплата поверненню не підлягає, а хвилини, смс і гігабайти не переносяться.

При під’єднанні іншого тарифу кошти за нього будуть списані у повному обсязі. Точна сума зобразиться на екрані телефона перед підтвердженням переходу.

За допомогою швидкої комбінації

USDD-запит — перевірений і надійний метод взаємодії з оператором стільникового зв’язку. Миттєві комбінації мають декілька переваг перед іншими способами:

  • Працюють без інтернету. Для успішного доставлення повідомлення достатньо мінімального рівня мобільної мережі.

  • Можна відправити запит з нульовим балансом.

  • Відповідь оператора приходить відразу.

  • Відправляються навіть з кнопкового телефону.

Набирайте:

477*202 виклик — для замовлення чинного місячного тарифу;

477*1 виклик — для отримання інформації та замовлення іншої пакетної пропозиції.

Завершіть дію за автоматичними підказками.

У фірмовому магазині

В деяких випадках може знадобитися візит до найближчого магазину Київстар. Наприклад, для під’єднання тарифу «Любов до батьків» та «Любов до батьків Домашній» потрібен паспорт чи відповідне посвідчення. Це спеціальні пропозиції для людей з інвалідністю та/або старших за 60 років. Онлайн ці пакети замовити неможливо.

Допомога спеціаліста також буде потрібна, якщо не вдалося під’єднати комплекс чи окремі послуги самостійно.

Зв’язатися з консультантом можливо також за коротким номером 466.

Источник: Власти.нет

  • 245
  • 21.07.2023 13:44

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода