Російські війська мали успіх під Авдіївкою

Читати цю новину російською мовою
Російські війська мали успіх під Авдіївкою
Російські війська продовжили наступ у районі Авдіївки та мали успіх, просунувшись до східної околиці Степового (3 км на північ від Авдіївки).

Про це йдеться в зведенні Інституту вивчення війни (ISW).

Генштаб України повідомив, що російські війська здійснили невдалі атаки на південний схід і південь від Новокалинового (11 км на північний захід від Авдіївки), на схід від Первомайського (11 км на південний захід від Авдіївки) і Новобахмутівки (13 км на північний схід від Авдіївки), а також поблизу Авдіївки та Сєверного ( 6 км на захід від Авдіївки).

Кілька російських військових блогерів стверджували, що тривають бої біля Авдіївського коксохімічного заводу та на півночі Авдіївки.

Інший російський військовий блогер стверджував, що українські війська контролюють щонайменше половину Авдіївського коксохімічного заводу і що нібито повідомлення про захоплення заводу російськими військами є неправдивими.

Проте ISW не помічає заяв Росії про те, що російські війська захопили Авдіївський коксохімічний завод.

Російські військові блогери також стверджували, що українські сили успішно контратакували та просунулися поблизу Авдіївки 13 листопада. За їхніми повідомленнями, українські сили просунулися до залізничної станції біля Степового та біля ресторану «Царская охота» на південь від Авдіївки.

Інший російський військовий блогер стверджував, що українські сили невдало атакували поблизу Красногорівки (5 км на північ від Авдіївки).

  • 165
  • 14.11.2023 06:37

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода