Росія втрачає до 1 тисячі військових на добу в боях за Авдіївку

Читати цю новину російською мовою
Росія втрачає до 1 тисячі військових на добу в боях за Авдіївку
Втрати Росії у війні в Україні на сьогоднішній день становлять від 300 до 400 тис. осіб убитими та пораненими, а у найважчих боях під Авдіївкою армія РФ втрачає від 500 до 1 тис. осіб на день.

Про це повідомила The Guardian із посиланням на західних офіційних осіб.

При цьому джерела видання визнали, що контрнаступ України на Запорізькому фронті по суті завершився, хоча «три бригади», як вважається, переправилися через Дніпро у районі Херсона.

«Жодна зі сторін не здатна провести вирішальну операцію на суші», – сказав один із чиновників. Війна, зважаючи на все, переросла в «затяжний конфлікт», в якому вирішальне значення матиме довгострокова військова допомога США та Європи.

Значні сили – три бригади – зайняли позицію за Дніпром, яку росіянам не вдалося відбити, хоча, за словами чиновників, неясно, скільки бронетехніки українські військові змогли переправити через річку.

Однак, незважаючи на успіхи в просуванні через Дніпро, Україна, швидше за все, зможе досягти лише поступового просування за принципом «село за селом», аналогічно до літніх зусиль на південь від Оріхова та Великої Новосілки.

  • 102
  • 17.11.2023 07:27

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода