Балотеллі прокоментував матч Україна-Італія

Читати цю новину російською мовою
Балотеллі прокоментував матч Україна-Італія
Колишній форвард команди Італії Маріо Балотеллі дав свій коментар щодо скандального моменту з проігнорованим пенальті у відбірному матчі до Євро-2024 проти України.

Колишній форвард команди Італії Маріо Балотеллі дав свій коментар щодо скандального моменту з проігнорованим пенальті у відбірному матчі до Євро-2024 проти України. Він із упевненістю заявив, що Крістанте фолив проти Мудрика і арбітр зобов’язаний був призначити пенальті, який міг би вивести українську збірну на Євро-2024.

Анонс та прогноз на матч Італія-Україна

На офіційному сайті https://1win.kiev.ua/ru/ та онлайн казино можна робити ставки на спорт та кіберспорт на реальні гроші. Це один з лідируючих майданчиків у мережі фінансових парі. Крім цього, на сайті 1 вин можна дивитися прямі трансляції. Також у сітці мовлення спортивних каналів на офіційному сайті 1-win часто показують котирування на майбутні події та передачі, які повністю присвячені аналітиці майбутніх матчів.

1win БК не залишилася осторонь і також зробила прогноз на результат відбірного матчу між Італією та Україною. Букмекер 1 win вірить у перемогу чинних чемпіонів Європи. На перемогу українського збірного котирування склали 4,10, на нічию ставили з коефіцієнтом 3,60. На перемогу італійського збірного котирування зупинилися на позначці 1,92. 1win офіційний сайт букмекера пропонував поставити на «Тотал менше 2,5″ коефіцієнт 1,82, а на «Тотал більше 2,5″ з котируваннями 2,03.

Крім того, що можна робити ставки на спортивні події у браузерній версії офіційного сайту, також має можливість поставити реальні гроші на результат події в мобільному додатку, який відмінно працює на смартфонах на базі Android та iOS. Крім того, 1win пропонує гравцям щедру бонусну політику, включаючи бонус на депозит, а також пропонує інші вигідні акції, які дають можливість збільшити суму виграшу. Тому робіть ставки на спорт на сайті 1-win та отримуйте вигідний вітальний бонус.

Що трапилося під час відбірного матчу на Євро-2024?

На додатковий час нападник української команди Мудрік впав у штрафній зоні суперника після контакту з хавбеком Брайаном Крістанте. На відеоповторі видно, що це була підніжка з боку гравця збірної Італії. При цьому головний арбітр Мансано не поставив пенальті.

Маріо Балотеллі сказав: «Якби не призначили мені такий пенальті, я б збожеволів. Але ми їдемо на чемпіонат, тож усе нормально. Але щоб сталося, якби нас поміняли місцями?». Безперечно, Мудрик випередив Крістанте, що призвело до фолу. Проте воротар збірної Італії не пропустив би м’яча у ворота.

Підсумок відбірного матчу на Євро-2024

Італійська збірна, завдяки такому результату, поїде на Євро-2024. Команда Італії посіла 2 місце у відбірковій групі С, випередивши українську збірну. Обидві збірні здобули по 14 очок, але Італія виявилася вищою у рейтингу за додатковими параметрами.

Українській збірній належить зіграти у півфіналі плей-офф із Боснією та Герцеговиною, щоб потрапити на Євро-2024. Якщо Україна переможе, то зустрінеться у вирішальному матчі з переможцем гри між Ізраїлем та Ісландією. Зустріч закінчилася рахунком 0:0.

Заключение

1win официальный сайт букмекера будет принимать ставки на Евро-2024. Для каждого матча 1 вин подбирает индивидуальные коэффициенты, но есть и существующий стандарт. При этом маржа на 1win БК самая маленькая на подобные события. Поэтому многие беттеры предпочитают 1 вин для ставок на спорт на реальные деньги.

Большинство ставок делаются в формате реального времени. Ведь это достаточно просто, так как коэффициенты меняются ежеминутно и необходимо вовремя сделать ставку онлайн. При этом, это интересный вариант следить за ходом событий в матче. На сайте 1-win можно найти сотни спортивных событий, поэтому переходите на сайт и получайте бонус и другие выгодные предложения букмекера.

Источник: Власти.нет

  • 330
  • 29.01.2024 14:40

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода