Красиві ювелірні вироби на свято 8 березня

Читати цю новину російською мовою
Красиві ювелірні вироби на свято 8 березня
Весняне тепло після зимового періоду практично завжди асоціюється зі святами та одне з них – це День Весни, який настає 8 березня.

Весняне тепло після зимового періоду практично завжди асоціюється зі святами та одне з них – це День Весни, який настає 8 березня. Він символізує красу, природне пробудження, щось нове та яскраве. Традиційно цього дня жінки чекають на подарунки від своїх чоловіків і кільця на 8 березня є відмінним варіантом подарунка. Вони універсальні, практичні та можуть без проблем доповнити стильний образ.

Як альтернативу на День Весни можна подарувати багато чого іншого. Не зайвим будуть новий смартфон, навушники, шоколадні набори або просто квіти. Але ювелірні вироби, доповнені цими подарунками, стануть яскравою комбінацією для створення весняного настрою. При цьому потрібно знати переваги своєї дівчини, дружини, мами, подруги чи колеги, щоби вгадати з подарунком.

Різновиди прикрас

Непоганим варіантом на День Весни буде організація подарунка у вигляді прикрас від бренду Pandora. Вони мають тематичні колекції, коли вироби прикрашені квітами, сердечками, написами «Love» та іншими компонентами. Таке виконання ідеально підходить на 8 березня, потрібно лише підібрати оптимальний варіант прикраси:

  • Кільця. Відкриті та закриті моделі, а також такі, що з’єднуються одна з одною. Виробник комбінує метали та елементи прикраси, дозволяючи також сформувати певну тематику;
  • Сережки. На вибір є пусети, хупи, трансформери, а також асиметричні моделі. За бажання сережки можна доповнювати шармами та намистинами;
  • Браслети. Відрізняються розмірами, формами та додатковими прикрасами на тематику весни;
  • Ланцюжки. Тонкі, широкі, з різними варіантами ланок та застібками ланцюжка, але додатково можна вибрати кулони на 8 березня, щоб відповідати святу весни. Відповідним варіантом буде кулон із перлами, адже він є символом краси природи;
  • Намистини. Класичні форми виконання, кліпси, роздільники, а також підвіски та захисні ланцюжки.

Якщо дозволяє бюджет, всі прикраси можна купувати серіями. Це відмінна риса виробника Pandora, де можна купити єдину колекцію і підготувати закінчений образ.

Матеріали прикрас

Різні дорогоцінні метали, що доповнюються різними аксесуарами та вставками, є чудовим способом створити гарну прикрасу. Ювеліри як основу використовують такі метали:

  1. Срібло 925 проби. Гарний, зносостійкий і практичний в обробці матеріал, стійкий до корозійних процесів, має природний блиск. Ідеально поєднується з іншими матеріалами;
  2. Золото 585 проби. Відмінний матеріал для створення розкішного образу доповненого золотими прикрасами. Навіть згодом блиск і зовнішній вигляд прикраси зберігається;
  3. Сплав із покриттям із золота 14 карат. Незвичайна комбінація матеріалів, що є авторським рішенням ювелірів компанії Pandora.

Що вибрати – це особиста справа кожного, адже необхідно вивчити уподобання та побажання, щоб у результаті зробити ідеальний подарунок.

Як вибирати прикраси?

Якщо виникають складнощі з підбором ідеальної прикраси як подарунок на День Весни, потрібно скористатися рекомендаціями спеціалістів. Якщо знадобляться сережки на 8 березня, тоді потрібно враховувати форму обличчя, зачіску та навіть колір шкіри. Коли потрібні кільця, тоді враховується спосіб життя, наявність додаткових прикрас як комбінування, а також оцінити ошатність образів та їх призначення.

Кожна прикраса в інтернет-магазині e-pandora має детальний опис та параметри, а для наочності представлені фотографії різних ракурсів. Вся продукція доставляється в надійній та фірмовій упаковці містами України.

Источник: Власти.нет

  • 123
  • 12.02.2024 17:11

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода