УЄФА Євро 2020 – барвистий турнір у складних умовах

Читати цю новину російською мовою
УЄФА Євро 2020 – барвистий турнір у складних умовах
Черговий європейський розіграш 2020 був перенесений на 2021 через пандемію COVID-19.

Черговий європейський розіграш 2020 був перенесений на 2021 через пандемію COVID-19. Це справді унікальна подія, коли турнір був, не лише перенесений, а й уперше змагання проводилися не в одній країні, а в різних містах та країнах. Це Амстердам, Баку, Бухарест, Будапешт, Копенгаген, Глазго, Лондон, Мюнхен та багато інших міст Європи.

Турнір пройшов з 11 червня до 11 липня 2021 року. При цьому офіційна назва була збережена і тут http://www.football-heroes.net/ru/ про це детально все розказано. На жаль, заповнюваність трибун була лише 50%, включаючи фінал турніру та півфінали. Це вимушений захід для збереження безпеки та відповідності міжнародним санітарним нормам.

М’яч турніру

Був розроблений абсолютно новий м’яч Adidas Uniforia, де використали білий відтінок з красивою графікою з рожевого, синього та жовтого відтінку. Чорні красиві штрихи яскраво доповнюють кожен зшитий елемент м’яча. Логотип виконаний у традиційному чорному стилі.

Перш ніж випустити м’яч виробник ретельно його тестував на придатність та відповідність правилам. У нього стабільний політ, гарний відскок від трави з передбачуваною траєкторією, а також зносостійкий і довговічний.

Як проходив Євро 2020?

Група А не вважалася якимось особливим напрямом, адже Італія впевнено вийшла з першого місця, Уельс та Швейцарія за прогнозами мали боротися за 2 місце, що так і було. В результаті вони пройшли до плей-офф, а от Туреччина вилетіла, і це стало несподіванкою.

У групі В Бельгія вийшла з першого місця, команди, що залишилися, отримали однакову кількість очок, але за рахунок кращої різниці в плей-офф виходить Данія, а Фінляндія і Росія вилітають. Група С також нічим особливим не тішила, бо інтриги нема. Нідерланди посіли перше місце, а Австрія – друге, Україні також вдалося відібратися.

Група D порадувала більше, Англія виходить із першого місця, Чехія та Хорватія вирішували свої питання, але обидві команди пройшли. У групі Е збірна Швеції вийшла у плей-офф з першого рядка, а Іспанія з другого місця. Група F також не була сенсаційною, тому що Франція вийшла з першого місця, а Португалія та Німеччини також сперечалися між собою, але в результаті пройшли до наступного етапу.

Найкращі бомбардири

ТОП-5 списку кращих гравців, що забивають, виглядає так:

  1. Кріштіану Роналду (Португалія) – 5 голів;
  2. Патрік Шик (Чехія) – 5 голів;
  3. Карім Бензема (Франція) – 4;
  4. Еміль Форсберг (Швеція) – 4;
  5. Ромелу Лукаку (Бельгія) – 4.

Чемпіоном у підсумку стала Збірна Італії, зігравши з Англією в основний час 1:1, але здобувши перемогу за пенальті 3:2.

Источник: Власти.нет

  • 116
  • 20.02.2024 12:52

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода