Виживуть не всі з нас: головне з інтерв’ю Зеленського американському каналу Fox

Читати цю новину російською мовою
Виживуть не всі з нас: головне з інтерв’ю Зеленського американському каналу Fox
Президент України Володимир Зеленський дав інтерв'ю телеканалу Fox за кілька кілометрів від лінії фронту.

Виживуть не всі з нас: головне з інтерв’ю Зеленського американському каналу Fox

Президент України Володимир Зеленський дав інтерв’ю телеканалу Fox за кілька кілометрів від лінії фронту.

Головне з того, що він сказав

Про інтерв’ю Путіна Карлосону. Коли ведучий Брет Байєр запитав Зеленського, чи дивився він інтерв’ю Путіна, президент України відповів: «Я не маю часу протягом двох годин слухати повне марення про нас, про війну, про США».

Про плани України. Зеленського запитали, які плани Україна ставить собі на 2024 рік — особливо якщо більше не отримає фінансування від США. «Я часто чую такі питання в останні місяці. Чи виживемо ми? Звичайно. Але не всі з нас. Якщо світ готовий до цього — ви це побачите. Але це є трагедія. Це буде трагедія для всіх нас, не лише для України, не лише для українців, а й для всієї Європи», — відповів Зеленський.

Про військову допомогу США. Зеленський прокоментував можливе припинення США фінансової підтримки України. «Нам доведеться виживати, доки ми не знайдемо якісь паралельні шляхи. Але в будь-якому разі, розумієте, ця допомога є критично важливою. Тож без неї, вибачте, у нас буде все більше героїчних хлопців у лікарнях. Тому що якщо у вас немає реального оборонного щита і такої ж потужної артилерії з боєприпасами, звичайно, ви втрачатимете людей».

Про Росію та Путіна. «Не може бути двох точок зору на цю війну, – каже Володимир Зеленський. — Є лише один ворог, і це Путін».

Про переговори. «Переговори з танками, зі знищенням наших людей – це не переговори, – зауважив Зеленський. — Макрон та Шольц говорили з Путіним до початку війни. І [Путін] стверджував, що жодного вторгнення не буде. Тож — хоч би що він говорив, цьому не можна вірити».

Інтерв’ю вийшло на консервативному американському каналі Fox News, який переважно дивляться прихильники традиційного укладу, які переважно підтримують Республіканську партію. З огляду на те, що серед них є ті, хто ставить під сумнів доцільність надання подальшої матеріальної допомоги Україні, зрозуміле бажання Володимира Зеленського говорити з цією аудиторією.

  • 703
  • 23.02.2024 09:44

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода