Англійська Прем’єр-ліга: актуальні матчі та корисна статистика

Читати цю новину російською мовою
Англійська Прем’єр-ліга: актуальні матчі та корисна статистика
Прем'єр-ліга – футбольна ліга для англійських клубів, яка є найвищим дивізіоном та включає 20 команд.

Прем’єр-ліга – футбольна ліга для англійських клубів, яка є найвищим дивізіоном та включає 20 команд. Кожна команда з серпня по травень має провести 38 матчів, чого формується таблиця та визначається чемпіон, а також найкращий бомбардир та інші нагороди для футболістів. З 2016 року головного спонсора цей турнір не має.

Чемпіонат було засновано у 1992 році. За таблицею коефіцієнтів УЄФА, АПЛ є найсильнішим чемпіонатом Європи. Сьогодні тут виступає багато зіркових гравців, а кожен новий матч є святом для фанатів. Крім того, кожна команда має шанси на перемогу і навіть аутсайдери, часом, показують неймовірну гру.

Де знайти статистику та прогнози?

Інформаційний портал JamSport є надійним помічником для фанатів, які захотіли відкрити прямі трансляції улюблених клубів, а також переглянути черговий матч та спрогнозувати його результат. Прогнозування від JamSport здійснюється на основі даних показників:

  • поточна форма суперників;
  • рівень команди супротивника;
  • історія та статистика минулих зустрічей;
  • мотивація гравців;
  • поточне турнірне становище;
  • травми та дискваліфікації найкращих гравців;
  • стадіон, де проходитиме матч.

Додатково є інформація щодо кожної команди, чемпіонату в цілому, а також представлені трансляції та турнірна таблиця в режимі онлайн.

Особливості проведення чемпіонату

Чемпіоном стає одна команда, яка набрала найбільшу кількість очок. Якщо дві чи три команди набрали однакову кількість очок, тоді враховується різниця забитих та пропущених голів. Перші чотири команди потрапляють до Ліги Чемпіонів до групового етапу, а команда на п’ятому місці до Ліги Європи. Останні три команди вилітають із АПЛ до Чемпіоншипу (другий за силою дивізіон в Англії).

Переваги чемпіонату АПЛ

Це вкрай цікавий турнір, де щотижня відбуваються неймовірно гарні матчі, а іноді ще й дуже результативні. Також є думка, що АПЛ є вкрай жорстким чемпіонатом для футболістів, де кожен контакт може закінчуватись сумно. Основний упор тут надають фізичне здоров’я та витривалість.

Поточний стан справ дуже цікавий. Поки що на першому місці Ліверпуль, але команда має перевагу лише один пункт над клубом Манчестер Сіті. На третьому місці знову ж таки в одному пункті знаходиться Арсенал, який тренує Мікель Артета – колишній помічник Хосепа Гвардіоли. Кінець сезону обіцяє бути цікавим.

Источник: Власти.нет

  • 271
  • 26.02.2024 09:47

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода